Jednoduchá hrnková bábovka

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 171305x
Jednoduchá hrnková bábovka z mála surovin.
Komentáře receptu 42
Uvařil jsem to (Recept vařilo 33 lidí)


Postup přípravy receptu

Na bábovkové těsto smícháme všechny ingredience - vejce, cukr, olej, mléko a mouku promíchanou s kypřícím práškem. Podle chuti můžeme přidat kakao, kandované ovoce a ořechy.

Těsto nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy na bábovku a pečeme asi 40 - 50 minut ve středně vyhřáté troubě.

Jednoduchou hrnkovou bábovku už jen rozkrojíme, pocukrujeme a nakrájíme. Podle zvolených druhů doplňujících surovin může chutnat pokaždé jinak!

autor receptu:

Jednoduchá hrnková bábovka

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
133 hlasujících
  • Recept Jednoduchá hrnková bábovka - Jednoduchá hrnková bábovka

Kuchařky obsahující recept Jednoduchá hrnková bábovka

Recept se nachází v 287 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jednoduchá hrnková bábovka

Celkový počet komentářů u receptu: 42
  • Komentář k receptu Jednoduchá hrnková bábovka nezdula 19.10.2014 11:49:53

    my ju děláme s 3/4 hrnku oleje a jen trochu mléka...hrnek je moc...tento recept jsem si pamatovala uz v 10 letech :-) Výborná!!!

  • peču :) Pavlína 22.09.2014 17:46:19

    Už je v troubě :) jen jsem formu nevysypala strouhankou ale kokosem, bude mramorová a jsou v ní hrozinky :)

  • John Smithe261 03.07.2014 11:54:11

    hi!,I really like your writing so so much! proportion we communicate more about your post on AOL? I need a specialist on this space to unravel my problem. Maybe that´s you! Looking ahead to see you. ccfdceccefcddfdd

  • Komentář k receptu Jednoduchá hrnková bábovka Nicol 28.06.2014 14:49:52

    Dneska ji zkouším, tak doufám, že bude výborná!

  • John Smithe850 09.05.2014 17:50:12

    This is a great blog, would you be involved in doing an interview about how you created it? If so email me! kfbddedkccaakgdc

  • Komentář k receptu Jednoduchá hrnková bábovka Vendy 29.01.2014 11:00:01

    Bábovka je opravdu skvělá, levná, rychlá, ale hlavně moc dobrá. Už jinou ani dělat nebudu :)

  • mnam:)) Štinka Stolicova 19.01.2014 15:07:23

    mnam mnam mnam... teraz to tu dam dam dam...lebo bude ham ham ham.. je to proste mnam mnam mnam..ukažeme sa všetci ako to jeme nebudzeme dzeci a neukazujeme ako pijeme.. je to super :))))))))))))))))))))

  • bábovečka Pavol Olsujunakov 19.01.2014 15:03:04

    oooo veľmi veľmi dobručka babovečka.. s detičkami sme si na nej veľmi pochutili a s manželkou tiež .. večer pri sviečke a pri zapálenom stromčeku no proste užas...bez tejto bábovky by to nebolo ono...mnamky hamky ..odporučam :-) :-) :-)

  • Komentář k receptu Jednoduchá hrnková bábovka palec 07.01.2014 22:10:48

    Mohu se prosim optat kolik stupnu je stredne vyhrata trouba?
    dekuji

Celkový počet komentářů: 42
Nalezeno receptů: 42
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Jednoduchá hrnková bábovka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept