Játra na cibulce

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 7393x
Recept na kuřecí játra na cibulce. Jedná se o velmi jednoduchý a výborný pokrm.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Játra si nakrájíme na malé kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.

Když máme rozpálený olej, vložíme do něj játra, lehce osmahneme, posypeme grilovacím kořením, přidáme cibuli a podlijeme hrnečkem vody. Necháme dusit a občas promícháme, až jsou játra měkká a můžeme podávat.

Játra na cibulce jsou výborná s rýží i chlebem.

autor receptu:

Játra na cibulce

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Játra na cibulce

Recept se nachází v 44 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
zjirousek
Vnitřnosti 244 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Játra na cibulce

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Játra na cibulce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept