Játra na cibulce

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 4651x
Recept na kuřecí játra na cibulce. Jedná se o velmi jednoduchý a výborný pokrm.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Játra si nakrájíme na malé kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme na měsíčky.

Když máme rozpálený olej, vložíme do něj játra, lehce osmahneme, posypeme grilovacím kořením, přidáme cibuli a podlijeme hrnečkem vody. Necháme dusit a občas promícháme, až jsou játra měkká a můžeme podávat.

Játra na cibulce jsou výborná s rýží i chlebem.

autor receptu:

Játra na cibulce

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Játra na cibulce

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
KDI
VARENIE 4759 receptů
zjirousek
Vnitřnosti 223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Játra na cibulce

Přidat příspěvek k receptu Játra na cibulce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept