Jahodová bublanina

45 min | moučník | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 78969x
Recept na rychlou bublaninu, tentokrát s jahodami.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 15 lidí)


Postup přípravy receptu

Máslo si rozehřejeme. Do másla vmícháme všechny ostatní suroviny a důkladně promícháme. Jahody očistíme a podle potřeby překrájíme.

Vyšší plechy vyložíme papírem na pečení a rovnoměrně na něj nalijeme těsto. Těsto poklademe jahodami. Jahodovou bublaninu vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 minut.

Upečenou jahodovou bublaninu podle chuti ocukrujeme, nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Jahodová bublanina

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí
Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Jahodová bublanina byl 12.07.2009 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,8
skvělý recept
1221 hlasujících
  • Recept Jahodová bublanina - Jahodová bublanina
  • Recept Jahodová bublanina - Jahodová bublanina
  • Recept Jahodová bublanina - Jahodová bublanina
  • Recept Jahodová bublanina - K bublanině již chybí jen kávička.

Kuchařky obsahující recept Jahodová bublanina

Recept se nachází v 303 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
zdegross
staré recepty 3820 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jahodová bublanina

Celkový počet komentářů u receptu: 12
Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Jahodová bublanina
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept