Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

30 min | salát | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1538x
Zdravých salátů není nikdy dost. Tentokrát k jeho přípravě budeme potřebovat kromě zeleniny také jáhly.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jáhly spaříme vroucí vodou. V hrnci přivedeme větší množství vody k varu, osolíme a vsypeme jáhly, které vaříme asi 10 minut. Poté scedíme.

Mezitím si připravíme zeleninu. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno. Rajčátka omyjeme a rozkrájíme na čtvrtky. Rukolu opláchneme a necháme okapat.

Vychladlé jáhly vsypeme do misky, přidáme rajčata, cibuli i rukolu. Zakápneme olivovým olejem, octem, osolíme, opepříme a pořádně vše zamícháme.

Jáhlový salát s rajčátky a rukolou podáváme jako hlavní chod, ke kterému můžeme přikusovat opečené toasty apod.

Michy autor receptu:

Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

Recept se nachází v 27 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

Přidat příspěvek k receptu Jáhlový salát s rajčátky a rukolou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept