Jablka v listovém těstě

25 min | dezert | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1015x
Rychlý recept na svačinu či snídani z ovoce v listovém těstě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na menší kousky.

Kousky jablek obalíme ve směsi cukru a mleté skořice. Listové těsto rozválíme a snažíme se o pravidelný kruh. Poté nakrájíme těsto na osminky. Vezmeme nakrájená a v cukru obalená jablka a obalíme je do listového těsta.

Nakonec hotové balíčky pomažeme rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova v horkovzdušné troubě na 180 °C.

Jablka v listovém těstě podáváme jako výbornou svačinu nebo snídani.

Náninka autor receptu:

Jablka v listovém těstě

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jablka v listovém těstě

Recept se nachází v 43 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2634 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jablka v listovém těstě

Přidat příspěvek k receptu Jablka v listovém těstě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept