Italská polévka s cuketou a klobásou

45 min | polévka | 6 porcí | italská kuchyně | recept zobrazen: 21846x
Zelenina se mísí s chutí uzeniny v polévce, která může sloužit i jako hlavní jídlo.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Rajčata nakrájíme na poloviny a každou ještě na 8 dílků. Česnek a cibuli nasekáme. Cuketu nakrájíme na kolečka a papriky na nudličky. Klobásu - šunkovou nebo ostravskou nebo párky nakrájíme na kolečka.

Ve větším hrnci zesklovatíme cibuli s česnekem a během smažení přidáme nakrájenou klobásu. Rajčata přidáme do hrnce, k tomu vývar, víno a bazalku. Necháme bublat asi 10 minut. Přidáme cuketu, papriky a nevařené vrtulky nebo jiné těstoviny menší velikosti. Polévku s cuketou a klobásou vaříme dalších 15 minut, až těstoviny změknou.

Italskou polévku s cuketou a klobásou nalijeme do misek nebo hlubokých talířů a posypeme parmezánem nebo jiným nastrouhaným sýrem. Jíme s bílým křupavým pečivem. Italskou polévku s cuketou a klobásou ihned podáváme.

Fotíček autor receptu:

Italská polévka s cuketou a klobásou

Počet přidaných receptů: 61

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
9 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Italská polévka s cuketou a klobásou

Recept se nachází v 33 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Italská polévka s cuketou a klobásou

Přidat příspěvek k receptu Italská polévka s cuketou a klobásou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept