Italian gelatto

30 min | dezert | 10 porcí | italská kuchyně | recept zobrazen: 404x
Pravé gelatto připravené podle tradiční italské receptury.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nejprve uděláme smetanový základ. Ušleháme bílky, přimícháme smetanu ke šlehání, mléko, kakao a želatinový ztužovač.

Potom do smetanového základu přimícháváme ovocnou přesnídávku. Dále přisypeme smíchané cukry. Směs přivedeme k varu a vaříme 4 minuty.

Nakonec gelatto dáme na 12 hodin do mrazáku, kde ho občas promícháme.

Italian gelatto podáváme jako osvěžující dezert k různým příležitostem.

autor receptu:

Italian gelatto

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí

Kuchařky obsahující recept Italian gelatto

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Luigi
Manific! 4 recepty
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8194 receptů
zjirousek
Dezert 654 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Italian gelatto

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Italian gelatto
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept