Hutná zeleninová polévka

25 min | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 1200x
Tato jednoduchá polévka překvapí a všem jistě zachutná.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Mrkev nastrouháme, petržel a celer nakrájíme na malé kostičky.

Do hrnce dáme trochu oleje. Když je rozpálený, vložíme zeleninu a osmahneme, aby mrkev pustila barvu. Poté zalijeme vodou, přivedeme k varu a vložíme kuřecí bujon. Osolíme, opepříme, přidáme polévkové koření. Necháme vařit, dokud není zelenina měkká. Pak zaprášíme moukou.

Záleží na nás jak hustou polévku chceme mít, také v jakém množství dáme zeleninu.

Na talíři dozdobíme hutnou zeleninovou polévku petrželkou.

Katka autor receptu:

Hutná zeleninová polévka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 4190 běžně 10475 Kč sleva 60 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
3 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hutná zeleninová polévka

Recept se nachází v 28 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
smarcelak
Polévky 472 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3423 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hutná zeleninová polévka

Přidat příspěvek k receptu Hutná zeleninová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept