Hrušková přesnídávka

1 h 15 min | chuťovka | česká kuchyně | recept zobrazen: 23171x
Hrušky pro batolata. Vhodné pro letní čas i z jablek či jiného sezónního ovoce.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Hrušky pokrájíme a zbavíme slupky a ohryzků. Přidáme vodu a rozvaříme. Namixujeme na kaši a necháme vychladit.

K rozmixovaným hruškám přidáme pudinkové prášky s vanilkovým cukrem a znovu povaříme. Poté plníme do sklenic a sterilujeme cca 15 minut při 100 °C.

Hrušková přesnídávka je vhodná pro batolata. Lze ji připravit i z jiného ovoce.

Marrťas autor receptu:

Hrušková přesnídávka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
33 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hrušková přesnídávka

Recept se nachází v 43 kuchařkách
anisek
Aniččina kuchařka 1002 receptů
Vlčáček
MOUČNÍK 133 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrušková přesnídávka

Celkový počet komentářů u receptu: 5
  • přesnídávka ivca1959 04.10.2015 08:55:22

    výborná pro prcky jako dělaná a ušetří se plno peněz dělkala jsem jí z dvou dávek tak čekám co tomu řeknou vnoučata

  • Komentář k receptu Hrušková přesnídávka Siu Kiu 25.08.2015 16:05:25

    Dnes som robila je to super s tym pudingovym preškom, v recepte nie je cukor hrušky mali slabu cukornatosť tak som prisladila inak som sa držala receptu je na jednodtku

  • Výborná Ivča 11.10.2013 13:15:20

    Zkusila jsem udělat dvě dávky, jednu s pudinkem druhou bez. Výsledek, skoro stejně dobrý. S pudinkem si přesnídávka udržela krásnou konzistenci a lépe chutná, bez pudinku se přesnídávka po zavaření ve sklenici rozdělila na dvě části, šťáva a hruška. Obě dávky jsou stejně dobré ale s pudinkem má 1 s hvězdičkou:-)

  • zlatickahonsovi
    hrušková přesnídávka zlatickahonsovi 26.09.2011 07:08:35

    super už se těším až jí nadělám moc děkuji bude to pro celou rodinku hlavně vnučku velký dík

  • Domácí přesnídávky děti milují. Já jsem místo pudinku přidávala na sucho rozmixované ovesné vločky. Pokud to neznáte, tak vyzkoušejte. Tato přesnídávka zasytí

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Hrušková přesnídávka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept