Hrnková buchta

35 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 120960x
Recept na velmi rychlou buchtu.
Komentáře receptu 17
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vyšší plech nebo formu vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Všechny suroviny na těsto pouze smícháme. Těsto na hrnkovou buchtu rovnoměrně rozlijeme na připravený plech a poklademe čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Hrnkovou buchtu vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi jen 15 - 20 minut.

Upečenou hrnkovou buchtu ozdobíme podle chuti a fantazie, nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Hrnková buchta

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

4,7
skvělý recept
81 hlasujících
  • Recept Hrnková buchta - Hrnková buchta s jahodami.
  • Recept Hrnková buchta - Hotovou buchtu nakrájíme na kousky.

Kuchařky obsahující recept Hrnková buchta

Recept se nachází v 164 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrnková buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 17
Celkový počet komentářů: 17
Nalezeno receptů: 17
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Hrnková buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept