Hrnková buchta

35 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 178278x
Recept na velmi rychlou buchtu.
Komentáře receptu 21
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vyšší plech nebo formu vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Všechny suroviny na těsto pouze smícháme. Těsto na hrnkovou buchtu rovnoměrně rozlijeme na připravený plech a poklademe čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Hrnkovou buchtu vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi jen 15 - 20 minut.

Upečenou hrnkovou buchtu ozdobíme podle chuti a fantazie, nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Hrnková buchta

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
103 hlasujících
  • Recept Hrnková buchta - Hrnková buchta s jahodami.
  • Recept Hrnková buchta - Hotovou buchtu nakrájíme na kousky.

Kuchařky obsahující recept Hrnková buchta

Recept se nachází v 170 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6003 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrnková buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 21
Celkový počet komentářů: 21
Nalezeno receptů: 21
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Hrnková buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept