Hrníčková cuketová nádivka

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 110926x
Recept na výbornou zeleninovou nádivku.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejprve cuketu vydlabeme. Pak ji oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a hned můžeme měřit. Cukety potřebujeme 3 hrnky. Pekáč vymažeme. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a odebereme požadované množství. Gothaj nastrouháme. Sýr nastrouháme a také odebere potřebné množství. Česnek oloupeme a nasekáme.

K cuketě přidáme všechny ostatní ingredience, důkladně promícháme a cuketovou nádivku nalijeme na vymazaný pekáč. Hrníčkovou cuketovou nádivku vložíme do předehřáté trouby a upečeme.

Hrníčkovou cuketovou nádivku jíme samotnou teplou i studenou. Můžeme ji podávat i se zeleninovým salátem, nejlépe s hlávkovým.

bunda autor receptu:

Hrníčková cuketová nádivka

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,8
skvělý recept
57 hlasujících
  • Recept Hrníčková cuketová nádivka - Takhle to vypydá po rozkrájení této cuketové nádivky.
  • Recept Hrníčková cuketová nádivka - Nádivka po upečení.
  • Recept Hrníčková cuketová nádivka - Hotová nádivka se dá jíst s brambory nebo jen s čerstvou zeleninou.
  • Recept Hrníčková cuketová nádivka - Nádivka před upečením.

Kuchařky obsahující recept Hrníčková cuketová nádivka

Recept se nachází v 123 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrníčková cuketová nádivka

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Hrníčková cuketová nádivka Naďa 16.08.2015 09:13:19

    Právě jsem dopekla :-)
    Pekla jsem 35min. na 180st. z obou stran - umístění plechu: uprostřed trouby - potom 5min. pouze ze shora.
    Uvidíme, jak bude chutnat, ale věřím, že ano, díky za recept.

  • Komentář k receptu Hrníčková cuketová nádivka Petr Lepší 20.03.2015 10:41:56

    a jak dlouho se to peče?

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Hrníčková cuketová nádivka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept