Hřejivá polévka minestrone

45 min | polévka | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3843x
Recept na nejoblíbenější italskou polévka podle šefkuchaře Martina Polačka.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Menší 2 cibule očistíme a nakrájíme nadrobno. Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Menší mrkve očistíme a rozkrájíme na půlkolečka. Brambor a půlku cukety oloupeme a nakrájíme na kostičky. Řapíkatý celer nakrájíme nadrobno. Kousek kapusty nakrájíme na nudličky. Parmazán nastrouháme na jemném struhadle. Hladkolistou petrželku nasekáme nadrobno.

V hrnci rozpálíme olivový olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme mrkev, řapíkatý celer, brambor, cuketu, česnek a společně orestujeme.

Přidáme nakrájené rajčata, zeleninový vývar a vše přivedeme k varu. Ztlumíme plamen a necháme probublávat přibližně 20 minut. Přidáme kapustu a pokračujeme dalších 10 minut.

Nakonec do hrnce přidáme propláchnuté a scezené fazole a petrželku. Podle chuti dosolíme.

Hřejivou polévku minestrone servírujeme zakápnutou kapkou olivového oleje a zasypanou hoblinkami parmazánu.

Zdroj: iPrima.cz

autor receptu:

Hřejivá polévka minestrone

Počet přidaných receptů: 104

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
10 hlasujících
  • Recept Hřejivá polévka minestrone - Minestrone s menší změnou - hráškem a bazalkou

Kuchařky obsahující recept Hřejivá polévka minestrone

Recept se nachází v 62 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů
REY Polévky
Rey
REY Polévky 339 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hřejivá polévka minestrone

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Hřejivá polévka minestrone
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept