Hovězí svíčková s kešu oříšky

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1317x
Rychlé a dietní jídlo z kvalitního hovězího masa a oříšků kešu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do hluboké pánve dáme sezamový olej, přidáme pokrájené houby a restujeme asi 5 minut.

Přidáme cukr, sójovou omáčku, sherry a 3-5 lžíc vody. Přivedeme k varu. Pak vložíme brokolici (co nejmenší růžičky), oříšky (pár ořechů necháme na zdobení) a vše prohřejeme.

Na jiné pánvi na olivovém oleji orestujeme plátky hovězí svíčkové, osolíme. Hotové maso dáme na talíř a přelijeme směsí brokolice, hub a oříšků.

Hotový pokrm zdobíme oříšky a nakrájenou jarní cibulkou, případně zelenou petrželkou .Podáváme s rýží.

autor receptu:

Hovězí svíčková s kešu oříšky

Počet přidaných receptů: 73

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,5
slabší recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hovězí svíčková s kešu oříšky

Recept se nachází v 14 kuchařkách
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
zjirousek
Maso hovězí 739 receptů
anka1966
obiady 134 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí svíčková s kešu oříšky

Přidat příspěvek k receptu Hovězí svíčková s kešu oříšky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept