Omáčka zahuštěná perníkem a ochucená rumem.
sůl | |
2 lístky | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
4 kuličky | celý pepř |
600 g | maso hovězí přední |
60 g | kořenová zelenina |
omáčka | |
---|---|
ocet | |
20 ml | rum |
80 g | tuk |
50 g | cukr krupice |
70-100 g | perník na strouhání |
1 ks | cibule |
1 ks | skořice celá |
70 g | kořenová zelenina |
1 konzerva | velký rajský protlak |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena