Maso se zeleninou a kořením dlouho pečené při nízké teplotě. Na čas sice poněkud náročnější recept, ale výsledkem je chuťově naprosto jedinečný pokrm.
1 stroužek | česnek |
2 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1 lžíce | sádlo |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
3 lžíce | hladká mouka |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 sklenice | voda na podlití |
1 kg | maso hovězí zadní |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 lžíce | citron |
mletý černý pepř | |
směs | |
2 snítky | rozmarýn |
5 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
3 snítky | čerstvý tymián |
10 kuliček | celý černý pepř |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena