Houbová pomazánka na topinky

1 h 15 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 6521x
Netradiční pomazánka na topinky ze sterilovaných hub s česnekem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Houby očistíme, nakrájíme na velké kousky a 5 minut povaříme. Uvařené houby pomeleme a do směsi přidáme česnek.

Cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno usmažíme na oleji a smícháme vše dohromady. Přidáme ostrý kečup a rajský protlak.

Hotovou houbovou pomazánku sterilujeme 40 minut při 90°C například do zavařovacích sklenic.

Ježíšek autor receptu:

Houbová pomazánka na topinky

Počet přidaných receptů: 25

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
35 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Houbová pomazánka na topinky

Recept se nachází v 109 kuchařkách
smarcelak
Pomazánky 292 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Houbová pomazánka na topinky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • takových zkažených surovin Katka 09.09.2014 18:25:51

    je to nechutnmé, šíleně mastné, příliš cibule, chuť hub úplně zanikla, nikomu to nedoporučuju zkoušet. já hlupák jsem to udělala ze dvou kil hub.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Houbová pomazánka na topinky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept