Houbová pomazánka na topinky

1 h 15 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 5556x
Netradiční pomazánka na topinky ze sterilovaných hub s česnekem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Houby očistíme, nakrájíme na velké kousky a 5 minut povaříme. Uvařené houby pomeleme a do směsi přidáme česnek.

Cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno usmažíme na oleji a smícháme vše dohromady. Přidáme ostrý kečup a rajský protlak.

Hotovou houbovou pomazánku sterilujeme 40 minut při 90°C například do zavařovacích sklenic.

Ježíšek autor receptu:

Houbová pomazánka na topinky

Počet přidaných receptů: 25

Ingredience

4,7
skvělý recept
34 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Houbová pomazánka na topinky

Recept se nachází v 104 kuchařkách
smarcelak
Pomazánky 292 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Houbová pomazánka na topinky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • takových zkažených surovin Katka 09.09.2014 18:25:51

    je to nechutnmé, šíleně mastné, příliš cibule, chuť hub úplně zanikla, nikomu to nedoporučuju zkoušet. já hlupák jsem to udělala ze dvou kil hub.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Houbová pomazánka na topinky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept