Hodolanská omáčka

20 min | omáčka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 30489x
Velmi chutný recept na omáčku.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme bobkový list.

Než brambory změknou nalijeme do hrnce smetanu a přidáme nakrájenou uzeninu. Necháme vařit než budou brambory úplně hotové a potom zahustíme jíškou.

Hodolanskou omáčku podáváme s čerstvým chlebem.

ROZA25 autor receptu:

Hodolanská omáčka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1990 běžně 24000 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Hodolanská omáčka

Recept se nachází v 74 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3820 receptů
myš1
recepty 4619 receptů
KDI
VARENIE_2 5323 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hodolanská omáčka

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Hodolanská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept