Hodolanská omáčka

20 min | omáčka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 31743x
Velmi chutný recept na omáčku.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme bobkový list.

Než brambory změknou nalijeme do hrnce smetanu a přidáme nakrájenou uzeninu. Necháme vařit než budou brambory úplně hotové a potom zahustíme jíškou.

Hodolanskou omáčku podáváme s čerstvým chlebem.

ROZA25 autor receptu:

Hodolanská omáčka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí

Kuchařky obsahující recept Hodolanská omáčka

Recept se nachází v 77 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hodolanská omáčka

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Hodolanská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Značně nepříjemné příznaky angíny známe všichni - bolest v krku, zejména při polykání, horečky, celková únava, bolesti svalů a kloubů. Angína je infekční zánětlivé onemocnění krčních mandlí a hrdla, tedy kořene jazyka a přilehlé části hltanu. Vzniká v důsledku oslabení imunity, zanesení tlustého střeva a přetížení lymfatického systému, zvláště pak slinivky.

  • Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Karbunkl carbunculos je velmi nepříjemné hnisavé onemocnění kůže. Vzniká splynutím minimálně dvou furunklů. Karbunkl je nebezpečnější, protože je větší, navíc může pronikat i do hlubších struktur kůže. Je to bolestivé zánětlivé onemocnění, projevuje se zarudnutím, otokem a někdy i teplotou.




přidat nový recept