Hodolanská omáčka

20 min | omáčka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 36521x
Velmi chutný recept na omáčku.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme bobkový list.

Než brambory změknou nalijeme do hrnce smetanu a přidáme nakrájenou uzeninu. Necháme vařit než budou brambory úplně hotové a potom zahustíme jíškou.

Hodolanskou omáčku podáváme s čerstvým chlebem.

ROZA25 autor receptu:

Hodolanská omáčka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Hodolanská omáčka

Recept se nachází v 86 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hodolanská omáčka

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Hodolanská omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept