Hermelínový salát klasik

20 min | salát | česká kuchyně | recept zobrazen: 3406x
Recept na poctivý hermelínový salát, jak má být.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Hermelín, salám a vejce nakrájíme na stejně velké kousky. Střední cibuli nakrájíme nadrobno.

Ke směsi přidáme majonézu, podle chuti osolíme a opepříme a vše opatrně promícháme. Salát dáme alespoň na hodinu vychladit do lednice, ale nejlépe chutná druhý den.

Hermelínový salát klasik podáváme s čerstvým pečivem.

Richard Novák autor receptu:

Hermelínový salát klasik

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Hermelínový salát klasik byl 09.02.2016 na 3. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,6
skvělý recept
33 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Hermelínový salát klasik

Recept se nachází v 106 kuchařkách
Kuchařka Richarda Nováka
Richard Novák
Kuchařka Richarda Nováka 56 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3328 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hermelínový salát klasik

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Hermelínový salát klasik
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept