Hanácký salát

15 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 147424x
Stejný jako kdysi v českých lahůdkách.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zelí otevřeme, slijeme nálev a trochu pokrájíme, aby nebylo tak dlouhé. Pokrájené zelí dáme do mísy.

K zelí přidáme najemno pokrájenou cibuli, sůl, podle chuti pepř a cukr.

Nakonec přimícháme majonézu. Kdo má rád může použít tatarku. Vše dobře promícháme a dáme na půl hodiny do chladničky, aby se vše rozleželo. Nejlepší je salát druhý den.

autor receptu:

Hanácký salát

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

Vaše cena 299 běžně 4999 Kč sleva 94 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Hanácký salát

Recept se nachází v 52 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 2822 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hanácký salát

Přidat příspěvek k receptu Hanácký salát
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept