Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

hlavní chod | 4 porce | recept zobrazen: 8149x
Tip na grilovaného lososa s výbornou omáčkou - plnohodnotný oběd nejen pro letní dny.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Smícháme dohromady rozehřáté máslo, nadrobno nasekanou čerstvou petrželku a grilovací koření. Dále si připravíme kousky lososa, které opepříme a osolíme.

Takto připraveného lososa potřeme připravenou směsí a vložíme na středně rozehřátý gril. Grilujeme po obou stranách cca 18 - 20 minut (podle potřeby). Přitom lososa potíráme marinádou a obracíme.

Jakmile je losos hotový, tak můžeme servírovat s Baskickou omáčkou Otma Gurmán. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, popřípadě grilované bagetky.

Otma autor receptu:

Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

Počet přidaných receptů: 8

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
3 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

Recept se nachází v 28 kuchařkách
Gurmánské grilování
Otma
Gurmánské grilování 10 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů
Speciality kuchařů
Ilke
Speciality kuchařů 777 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou

Přidat příspěvek k receptu Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept