Klasický recept na úpravu jeleního masa s chuťově zajímavou přílohou pro různé sváteční příležitosti.
2 snítky | tymián |
2 lžíce | olivový olej |
600 g | jelení hřbet bez kosti |
příloha | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
20 g | máslo |
1 lžíce | cibule |
1 snítka | rozmarýn |
0.5 ks | citron |
1 lžička | petržel |
1 ks | chilli paprička |
400 g | lesní směs Bonduelle |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
smetana ke šlehání 35% | |
podle potřeby | |
máslo | |
směs | |
200 g | mrkev |
1 ks | šalotka |
autor Lukáš Uher
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena