Grilované žampiony a zelenina se zázvorem

30 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 546x
Zelenino-žampionová směs v pikantní marinádě. Recept na chuťově výraznou přílohu k různým masitým pokrmům.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Zázvor a česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. Chilli papričky nasekáme na drobné kousky. Vše dáme do mísy, přidáme olej, sůl, římský kmín a promícháme.

Cukety, lilek a patizon nakrájíme na plátky, hlavičky žampionů oloupeme, cherry rajčata opláchneme, papriky očistíme a nakrájíme. Vše vložíme do marinády a necháme chvilku odležet.

Směs potom opékáme na rozpáleném grilu za občasného potření marinádou.

Grilované žampiony a zeleninu se zázvorem podáváme samostatně a také jako doplněk masitých pokrmů.

lumik autor receptu:

Grilované žampiony a zelenina se zázvorem

Počet přidaných receptů: 257

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Grilované žampiony a zelenina se zázvorem

Recept se nachází v 16 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
lumíkova kuchařka
lumik
lumíkova kuchařka 362 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilované žampiony a zelenina se zázvorem

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Grilované žampiony a zelenina se zázvorem lumik 25.08.2014 17:12:14

    časopis nekupuji,recepty mám od kamarádky,připravila nám je v sobotu když slavila narozeniny,tak nevím

  • Komentář k receptu Grilované žampiony a zelenina se zázvorem Jana 25.08.2014 12:52:24

    Také si říkám, že si tento recept vyzkouším. V časopise Televize na tento týden vypadá na obrázku naprosto lákavě!

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Grilované žampiony a zelenina se zázvorem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept