Grilované kořeněné bagetky

20 min | příloha | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5054x
Bagetky grilované s kořením jsou vhodné jako příloha k masu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

V míse smícháme všechny ingredience (vegetu, oregano, olej a prolisovaný česnek). Dávkujeme podle chuti.

Bagetky podélně rozkrojíme a rozkrojenou stranou je pokládáme na gril. Až trošku zkřupovatí, natřeme je kořeněnou směsí a grilujeme pouze rozkrojenou namazanou stranu, dokud nemají zlatavou barvu.

Takto připravené grilované kořeněné bagetky jsou výtečnou přílohou například na letní grilovačce k masu.

nasa.haniczka autor receptu:

Grilované kořeněné bagetky

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Grilované kořeněné bagetky

Recept se nachází v 25 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1533 receptů
nasa.haniczka
Přílohy 5 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilované kořeněné bagetky

Přidat příspěvek k receptu Grilované kořeněné bagetky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept