Grilovaná treska

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 67275x
Recept na grilovanou tresku, která se před grilováním naloží do marinády.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Porce filé z tresky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou.

Připravíme si marinádu, do které budeme rybu nakládat. Do misky dáme bílý jogurt, koření a důkladně promícháme. Jednotlivé porce tresky potřeme marinádou a vložíme do plastové mísy. Naloženou rybu necháme zhruba 1/2 hodiny odležet v lednici.

Poté připravené filé narovnáme do pekáče a grilujeme doměkka. Porce během pečení jednou otočíme.

Grilovanou tresku podáváme se zeleninovou oblohou.

autor receptu:

Grilovaná treska

Počet přidaných receptů: 266

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Grilovaná treska

Recept se nachází v 34 kuchařkách
zjirousek
Ryby 442 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 4186 receptů
Polda
Poldova - Ryby - Filé 2 50 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilovaná treska

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Super!!! SimuldaSimuša 03.07.2011 11:17:16

    Opravdu mě natchlo , lehký způsob přípravy.Už se mě zbíhají sliny a těším se , až se tím nacpu k prasknutí.:D

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Grilovaná treska
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept