Grilovaná treska

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 66399x
Recept na grilovanou tresku, která se před grilováním naloží do marinády.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Porce filé z tresky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou.

Připravíme si marinádu, do které budeme rybu nakládat. Do misky dáme bílý jogurt, koření a důkladně promícháme. Jednotlivé porce tresky potřeme marinádou a vložíme do plastové mísy. Naloženou rybu necháme zhruba 1/2 hodiny odležet v lednici.

Poté připravené filé narovnáme do pekáče a grilujeme doměkka. Porce během pečení jednou otočíme.

Grilovanou tresku podáváme se zeleninovou oblohou.

autor receptu:

Grilovaná treska

Počet přidaných receptů: 266

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Grilovaná treska

Recept se nachází v 33 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1 2859 receptů
Baruščiny poklady
barborasvorcova
Baruščiny poklady 18 receptů
Polda
Poldova - Ryby - Filé 2 50 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Grilovaná treska

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Super!!! SimuldaSimuša 03.07.2011 11:17:16

    Opravdu mě natchlo , lehký způsob přípravy.Už se mě zbíhají sliny a těším se , až se tím nacpu k prasknutí.:D

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Grilovaná treska
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept