Gnocchi

35 min | příloha | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 165690x
Bramborové nočky, které lze upravovat na sto způsobů. S omáčkami nebo jako příloha vám obmění kuchyni.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, prolisujeme a necháme vychladnout. Přidáme žloutky, sýr a prohněteme, aby se hmota pořádně spojila. Směs ochutíme solí, pepřem a trochou muškátového oříšku.

Pomocí dvou lžiček tvarujeme malé nočky a vkládáme je do vroucí osolené vody. Lžičky si namáčíme také, aby se na ně nelepila směs. Gnocchi vaříme je asi 5 minut, hotové by měly vyplavat na povrch.

Děrovanou naběračkou gnocchi vyjmeme a vkládáme je do nahřáté mísy. Polijeme je troškou rozpuštěného másla. Takto uvařené gnocchi se připravují na různé způsoby.

autor receptu:

Gnocchi

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Gnocchi

Recept se nachází v 141 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
majdasi
majka-kuchařka 641 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gnocchi

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Gnocchi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept