Gnocchi se špenátem a uzeným masem

1 h 30 min | hlavní chod | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1406x
Jednoduchý, ale velmi chutný recept na gnocchi s uzeným a špenátem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Špenátový protlak rozmrazíme, přidáme sklenici vody a necháme provařit. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Jednu nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme dvě lžíce hladké mouky, osmažíme a přelijeme do vařicího špenátu. Takto zahuštěný špenát provaříme, přilijeme smetanu, rozšlehané vejce, dochutíme solí, pepřem a česnekem.

Druhou nakrájenou cibuli lehce osmažíme na sádle. Uzené maso nakrájíme na plátky, vložíme na světle osmaženou cibuli, trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.

Gnocchi, které jsme si zakoupili jako polotovar, dáme vařit do vroucí vody. Když uvařené gnocchi vyplavou na povrch, tak je vyjmeme a zakápneme olejem.

Gnocchi se špenátem a uzeným masem servírujeme na talíř a podáváme jako chutný hlavní chod.

Renegene autor receptu:

Gnocchi se špenátem a uzeným masem

Počet přidaných receptů: 121

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2
slabší recept
15 hlasujících
  • Recept Gnocchi se špenátem a uzeným masem - Gnocchi se špenátem a uzeným masem
  • Recept Gnocchi se špenátem a uzeným masem - Gnocchi se špenátem a uzeným masem

Kuchařky obsahující recept Gnocchi se špenátem a uzeným masem

Recept se nachází v 16 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3313 receptů
zjirousek
Kuchařka 633 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Gnocchi se špenátem a uzeným masem

Přidat příspěvek k receptu Gnocchi se špenátem a uzeným masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma je pylová alergie. Jde o stav, kdy imunitní systém přehnaně reaguje na některé neškodné podněty, např. pylová zrna, prach, roztoče, zvířecí srst či některé potraviny.

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.




přidat nový recept