60 g | máslo | |
3-4 snítky | petrželka | |
50 ml | mléko | |
1 ks | cibule | |
250 ml | smetana | |
2 lžičky | hladká mouka | |
1 balíček | Gnocchi | |
1 plechovka | sterilovaná mrkev s hráškem | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
pepř |
Zdravý oběd snadno a rychle: Batátové noky se špenátem krok za krokem
Vyzkoušejte recept na domácí batátové noky s parmazánem se špenátem. Jsou skvělé!
Vaříme s hráškem: Jednoduchý hráškový krém krok za krokem
Recept z čerstvého zeleného hrášku na velmi rychlou a jednoduchou polévku, kterou si můžeme připravit se smetanou i bez. Podle fotoreceptu ji zvládne úplně každý.
Autor:Dana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena