Francouzská krémová cibulačka

25 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1840x
Recept na rychlou a chutnou polévku z cibule.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Středně velké cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka či půlměsíce.

V hrnci rozpustíme máslo a cibuli na něm restujeme, dokud není pěkně do hněda. Pozor na to, aby nebyla moc hnědá a potom moc hořká. Poté jemně zaprášíme moukou, zamícháme a přilijeme 1 litr zeleninového vývaru. V časovém presu můžeme použít kostku bujonu a 1 litr obyčejné vody. Necháme asi 15 minut povařit a na závěr přidáme jednu smetanu ke šlehání. Vše opět necháme povařit.

Francouzskou krémovou cibulačku můžeme servírovat s chlebovými krutony nebo vložit nastrouhaný sýr.

Náninka autor receptu:

Francouzská krémová cibulačka

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce
Vaše cena 5491 běžně 9984 Kč sleva 45 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Francouzská krémová cibulačka

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
zjirousek
Polévky 1983 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3451 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská krémová cibulačka

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Francouzská krémová cibulačka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept