Francouzská bramboračka

20 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 727x
Polévka z francouzské kuchyně. Rychlý recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.

Smetanu ušleháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme.

Sýrovou směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s brambory. Podle chuti polévku osolíme a opepříme.

Francouzskou bramboračku podáváme s malými osmaženými tousty.

Neobee autor receptu:

Francouzská bramboračka

Počet přidaných receptů: 203

Ingredience

na porce
Vaše cena 2299 běžně 3700 Kč sleva 38 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Francouzská bramboračka

Recept se nachází v 9 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3313 receptů
Neobee
Polévky 43 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská bramboračka

Přidat příspěvek k receptu Francouzská bramboračka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept