Francouzská bramboračka

20 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 780x
Polévka z francouzské kuchyně. Rychlý recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.

Smetanu ušleháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme.

Sýrovou směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s brambory. Podle chuti polévku osolíme a opepříme.

Francouzskou bramboračku podáváme s malými osmaženými tousty.

Neobee autor receptu:

Francouzská bramboračka

Počet přidaných receptů: 203

Ingredience

na porce
Vaše cena 2499 běžně 6040 Kč sleva 59 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Francouzská bramboračka

Recept se nachází v 9 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3379 receptů
Neobee
Polévky 43 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská bramboračka

Přidat příspěvek k receptu Francouzská bramboračka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jste závislí na internetu?

    Jste závislí na internetu?

    Nutkavá potřeba používat moderní technologie může ovlivnit celý náš život - působí problémy ve škole, v práci, ve vztahu i ve financích. Málokdo z nás si dovede přiznat, že má opravdu problém a vytvořil si třeba na oblíbený Facebook, Instagram, Twitter aj. skutečný návyk. Jak z toho ven?

  • Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny jsou častým zdrojem potíží především u žen, u nás jimi navíc v různé formě trpí každý čtvrtý člověk. Je známo, že tyto kameny mohou způsobit bolestivý stav zvaný žlučníková kolika a jejich zanedbání může vést až k závažnému zánětu žlučníku.




přidat nový recept