Francouzská bramboračka

20 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 815x
Polévka z francouzské kuchyně. Rychlý recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.

Smetanu ušleháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme.

Sýrovou směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s brambory. Podle chuti polévku osolíme a opepříme.

Francouzskou bramboračku podáváme s malými osmaženými tousty.

Neobee autor receptu:

Francouzská bramboračka

Počet přidaných receptů: 203

Ingredience

na porce
Vaše cena 5890 běžně 14780 Kč sleva 60 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Francouzská bramboračka

Recept se nachází v 9 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3423 receptů
Neobee
Polévky 43 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská bramboračka

Přidat příspěvek k receptu Francouzská bramboračka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept