Fofr povidlová buchta

10 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1315x
Rychlý recept na výbornou buchtu s příchutí povidel na plech.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Společně pořádně promícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, rozpuštěné máslo, vejce, mléko, kakao, povidla a směs drcených ořechů.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem a pečeme zhruba 40 minut při 190 °C. Ke konci pečení zkoušíme špejlí, jestli je buchta upečená.

Fofr povidlovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako moučník ke svačině nebo snídani.

konrade autor receptu:

Fofr povidlová buchta

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1399 běžně 2899 Kč sleva 52 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fofr povidlová buchta

Recept se nachází v 38 kuchařkách
konrade
dobroty 19 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4200 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8189 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fofr povidlová buchta

Přidat příspěvek k receptu Fofr povidlová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept