Fofr povidlová buchta

10 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1246x
Rychlý recept na výbornou buchtu s příchutí povidel na plech.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Společně pořádně promícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, rozpuštěné máslo, vejce, mléko, kakao, povidla a směs drcených ořechů.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem a pečeme zhruba 40 minut při 190 °C. Ke konci pečení zkoušíme špejlí, jestli je buchta upečená.

Fofr povidlovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako moučník ke svačině nebo snídani.

konrade autor receptu:

Fofr povidlová buchta

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fofr povidlová buchta

Recept se nachází v 38 kuchařkách
konrade
dobroty 19 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4147 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7862 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fofr povidlová buchta

Přidat příspěvek k receptu Fofr povidlová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jste závislí na internetu?

    Jste závislí na internetu?

    Nutkavá potřeba používat moderní technologie může ovlivnit celý náš život - působí problémy ve škole, v práci, ve vztahu i ve financích. Málokdo z nás si dovede přiznat, že má opravdu problém a vytvořil si třeba na oblíbený Facebook, Instagram, Twitter aj. skutečný návyk. Jak z toho ven?

  • Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny a první pomoc při žlučníkové kolice

    Žlučníkové kameny jsou častým zdrojem potíží především u žen, u nás jimi navíc v různé formě trpí každý čtvrtý člověk. Je známo, že tyto kameny mohou způsobit bolestivý stav zvaný žlučníková kolika a jejich zanedbání může vést až k závažnému zánětu žlučníku.




přidat nový recept