Fofr povidlová buchta

10 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1230x
Rychlý recept na výbornou buchtu s příchutí povidel na plech.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Společně pořádně promícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, rozpuštěné máslo, vejce, mléko, kakao, povidla a směs drcených ořechů.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem a pečeme zhruba 40 minut při 190 °C. Ke konci pečení zkoušíme špejlí, jestli je buchta upečená.

Fofr povidlovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako moučník ke svačině nebo snídani.

konrade autor receptu:

Fofr povidlová buchta

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fofr povidlová buchta

Recept se nachází v 38 kuchařkách
konrade
dobroty 19 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4107 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fofr povidlová buchta

Přidat příspěvek k receptu Fofr povidlová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept