Fofr povidlová buchta

10 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1323x
Rychlý recept na výbornou buchtu s příchutí povidel na plech.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Společně pořádně promícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, rozpuštěné máslo, vejce, mléko, kakao, povidla a směs drcených ořechů.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem a pečeme zhruba 40 minut při 190 °C. Ke konci pečení zkoušíme špejlí, jestli je buchta upečená.

Fofr povidlovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako moučník ke svačině nebo snídani.

konrade autor receptu:

Fofr povidlová buchta

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2399 běžně 5910 Kč sleva 59 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fofr povidlová buchta

Recept se nachází v 38 kuchařkách
konrade
dobroty 19 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4231 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fofr povidlová buchta

Přidat příspěvek k receptu Fofr povidlová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept