Fazolový salát s brambory

1 hod | salát | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 769x
Snadný recept na chutný bramborový salát s fazolemi.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Fazole namočíme do vody nejlépe přes noc a po nabobtnání je vaříme na mírném ohni do změknutí. Brambory uvaříme ve slupce, po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na menší proužky. Salám nakrájíme také na jemné proužky. Křen nastrouháme na jemném struhadle.

Vychladlé fazole přecedíme, necháme okapat a přidáme k nakrájeným bramborám. Salám přidáme ke směsi brambor, fazolí a všechno promícháme. Dochutíme octem, solí, cukrem a worchesterem. Přidáme majonézu, nastrouhaný křen a všechno znovu důkladně promícháme. Salát necháme 2 - 3 hodiny uležet v chladnu a můžeme podávat.

Fazolový salát s brambory podáváme podle chuti samotný, ale můžeme jej použít i jako přílohu k různým pokrmům.

autor receptu:

Fazolový salát s brambory

Počet přidaných receptů: 44

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fazolový salát s brambory

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
hanina
Hanky recepty 238 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazolový salát s brambory

Přidat příspěvek k receptu Fazolový salát s brambory
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept