Fazolový guláš s uzeným

hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 28019x
Další recept na fazolový guláš.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Fazole nemočené přes noc, scedíme a uvaříme v nové vodě společně s uzeným masem do poloměkka.

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme česnek. Nakonec přidáme mletou papriku, rajský protlak, zalijeme trochou vývaru z fazolí a povaříme. Přidáme k fazolím, promícháme, osolíme a krátce povaříme. Guláš musí být hustý. Uzené nakrájíme na plátky a vmícháme do fazolí.

Fazolový guláš s uzeným podáváme s chlebem.

autor receptu:

Fazolový guláš s uzeným

Počet přidaných receptů: 70

Ingredience

na porce
4,1
skvělý recept
21 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Fazolový guláš s uzeným

Recept se nachází v 115 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazolový guláš s uzeným

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Fazolový guláš s uzeným
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept