Fazolová pomazánka

45 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 127365x
Zdravá luštěninová pomazánka.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Fazole nejdříve namočíme, propláchneme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme.

Uvařené fazole umeleme na masovém strojku, vmícháme utřený česnek, olej, promícháme. Podle potřeby pomazánku osolíme.

Fazolovou pomazánku mažeme na žitný chléb.

autor receptu:

Fazolová pomazánka

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Fazolová pomazánka

Recept se nachází v 26 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3056 receptů
kat.simk
Pomazánky 120 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazolová pomazánka

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Fazolová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept