Recept na fazole s uzeným masem původem ze Srbska.
3 lžíce | cukr |
5 stroužků | česnek |
5 lžic | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
0.5 ks | citron |
0.3 l | vývar z uzeného masa |
3 dl | bílé víno |
hladká mouka | |
1 kg | uzené maso |
500 g | červené fazole |
sušené oregano | |
sušená bazalka | |
1 konzerva | malý rajský protlak |
1 konzerva | velký rajský protlak |
autor Vladimír Mach
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena