Fazole nakyselo

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 21693x
Dobré a celkem rychlé jídlo po babičce.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Fazole namočíme zhruba na 4 hodiny, ale nejlépe přes noc.

Druhý den dáme fazole vařit v té samé vodě. Přidáme do nich česnek, masox, sůl a ke konci vaření dochutíme octem podle chuti. Podle potřeby doléváme vodu.

Hotové měkké fazole zahustíme jíškou a dochutíme octem a solí, kdo jak to má rád.

Fazole nakyselo podáváme teplé. Můžeme k fazolím podávat i opečenou klobásu.

Annmery autor receptu:

Fazole nakyselo

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porce
Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fazole nakyselo

Recept se nachází v 67 kuchařkách
myš1
recepty 4619 receptů
yvetk
Recepty pro Ivetu 584 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 2822 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazole nakyselo

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Fazole nakyselo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept