Fazole nakyselo

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 21817x
Dobré a celkem rychlé jídlo po babičce.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Fazole namočíme zhruba na 4 hodiny, ale nejlépe přes noc.

Druhý den dáme fazole vařit v té samé vodě. Přidáme do nich česnek, masox, sůl a ke konci vaření dochutíme octem podle chuti. Podle potřeby doléváme vodu.

Hotové měkké fazole zahustíme jíškou a dochutíme octem a solí, kdo jak to má rád.

Fazole nakyselo podáváme teplé. Můžeme k fazolím podávat i opečenou klobásu.

Annmery autor receptu:

Fazole nakyselo

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porce
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Fazole nakyselo

Recept se nachází v 70 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
yvetk
Recepty pro Ivetu 584 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3056 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazole nakyselo

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Fazole nakyselo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept