Variace z chudého kraje na španělské ptáčky podle prababičky z Krkonoš. Náplň v mase chudší, zato ale bezvadná omáčka.
2 lžíce | sádlo vepřové |
4 plátky | hovězí zadní |
2 lžíce | estragonová hořčice |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
máslo | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
pepř | |
omáčka | |
1 ks | hřebíček |
1 kulička | jalovec |
1 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
3 kuličky | černý pepř |
250 ml | hovězí vývar |
1 lžíce | bílé suché víno |
1 ks | cibule |
1 ks | mrkev (menší) |
1 ks | kořenová petržel |
náplň | |
4 ks | okurky kyselé |
120 g | uzené maso |
80 g | anglická slanina (v celku) |
autor Saille
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena