Vyzkoušejte recept inspirovaný mexickou kuchyní na kuřecí enchiladas. Jedná se o tortilly plněné kuřecí směsí a zapečené s jemně pikantní rajčatovou omáčkou a sýrem.
1-2 lžičky | cukr |
4 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
100 g | eidam |
150 g | čedar |
1 konzerva | krájená rajčata |
300-400 ml | kuřecí vývar |
1 lžíce | hladká mouka |
2 lžičky | římský kmín |
1 lžička | sušený koriandr |
0.5 lžičky | sušený tymián |
350-400 g | kuřecí maso vařené |
0.3 lžičky | mletá chilli paprika |
6 ks | pšeničná tortilla |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvá petrželka | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej na smažení | |
na ozdobu | |
2 ks | jarní cibulka s natí |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena