Dušená vepřová plec na směsi koření s rozinkami, zázvorem, rumem a bílým vínem.
olej | |
sůl | |
2 lžíce | ocet |
1 dl | rum |
150 g | cibule |
125 g | rozinky |
50 g | zázvor |
skořice mletá | |
250 ml | bílé suché víno |
2 lžíce | třtinový cukr |
1.5 kg | vepřová plec nebo kotleta |
podle chuti | |
---|---|
3 ks | hřebíček |
koriandr | |
muškátový oříšek | |
muškátový květ | |
kajenský pepř |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena