Také se nemůžete dočkat houbaření a především vaření z hub? Pak vyzkoušejte tento domácí recept na přípravu dušeného vepřového masa s kusy steakových žampionů.
3 stroužky | česnek |
400 g | cibule |
2 lžíce | rajčatový protlak |
1 ks | bobkový list |
600 g | vepřová plec |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
4-5 ks | velké steakové žampiony |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
čerstvá petrželka | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena