Dušené jehněčí plecko se sumahem, rozmarýnem a saturejkou se smetanovou omáčkou.
6 stroužků | česnek |
sůl | |
2 lžíce | máslo |
1 špetka | majoránka |
3 lžíce | slunečnicový olej |
2-3 lžíce | hladká mouka |
1 ks | velká cibule |
citronová šťáva | |
1 kelímek | sladká smetana |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
2-3 dl | bílé suché víno |
4 snítky | čerstvý rozmarýn |
4 snítky | čerstvá saturejka |
1 ks | jehněčí plecko s kostí |
sumah | |
2-3 ks | cibulka jarní (lahůdková) |
autor Poutník
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena