Drůbeží játra z pečícího sáčku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2584x
Drůbeží játra na pivě připravená v pečícím sáčku. Recept je tak trochu netradiční.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, papriku zbavíme stopky i zrníček a nakrájíme na kostičky. Drůbeží játra propláchneme a na ubrousku necháme oschnout.

Do sáčku nasypeme játra, cibuli i papriku a promícháme. Osolíme a přidáme koření (používám koření z mlýnků a podle chuti dávám 3x otočení pepř, 6x chilli a 9x česnek), znovu promícháme a vše pak zalijeme pivem. Podle návodu sáček uzavřeme, dáme na plech a nahoře jednou propíchneme.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 40 minut. Pokud chceme mít více šťávy, musíme dát i více piva. Po upečení sáček na plechu vyndáme a opatrně, abychom se nespálili, jej nahoře rozstřihneme a vypustíme horkou páru.

Jako přílohu k drůbežím játrům z pečícího sáčku doporučuji vařenou či dušenou rýži.

.Renča. autor receptu:

Drůbeží játra z pečícího sáčku

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Drůbeží játra z pečícího sáčku

Recept se nachází v 61 kuchařkách
Katika
Katika 1287 receptů
horákyně
Moje dobroty 423 receptů
.Renča.
DRŮBEŽ 100 krát jinak 75 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drůbeží játra z pečícího sáčku

Přidat příspěvek k receptu Drůbeží játra z pečícího sáčku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept