Dršťky po milánsku - Trippa alla Milanese

2 h 40 min | hlavní chod | italská kuchyně | recept zobrazen: 46297x
Dršťky kromě Čechů milují i Francouzi a Italové. V Itálii má každý region svůj recept, který pokládá za nejlepší, mě nejvíce chutná tento.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Fazole si předem uvaříme al dente. Vařené dršťky povaříme ještě 30 minut ve slané vodě s bobkovým listem. Zeleninu očistíme a nakrájíme najemno.

V hluboké pánvi rozpustíme olivový olej a máslo a restujte najemno nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Jakmile změknou, přidáme dršťky, rajčata (ne kečup), fazole, šalvěj, pepř a nakonec zalijeme zeleninovým vývarem. Dršťky po milánsku vaříme při nízké teplotě asi 3 hodiny. Zhruba půl hodiny před dokončením přidáme asi 2 dl polosuchého červeného vína.

Hotové dršťky po milánsku servírujeme do misek a bohatě sypeme strouhaným sýrem Grana Padano, případně jiným tvrdým sýrem. Ne však eidamem.

Carpaccio autor receptu:

Dršťky po milánsku - Trippa alla Milanese

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Dršťky po milánsku - Trippa alla Milanese

Recept se nachází v 36 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
zjirousek
Vnitřnosti 244 receptů
zdegross
drštky 5 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dršťky po milánsku - Trippa alla Milanese

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Dršťky po milánsku - Trippa alla Milanese
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept