Dršťky kromě Čechů milují i Francouzi a Italové. V Itálii má každý region svůj recept, který pokládá za nejlepší, mě nejvíce chutná tento.
sůl | |
100 g | máslo |
1 ks | pórek |
1 ks | mrkev |
4 lístky | šalvěj |
2 konzervy | krájená rajčata |
5 dl | zeleninový vývar |
50 g | červené fazole |
1 ks | řapíkatý celer |
1 ks | červená cibule |
mletý černý pepř | |
1 lžíce | extra panenský olivový olej |
2 dl | červené víno polosuché |
50 g | sýr Grana Padano |
200 g | vařené dršťky |
autor Carpaccio
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena