Dršťková polévka z kuřecího masa

45 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 858x
Recept vhodný pro všechny, kdo nemají rádi dršťky.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Kořenovou zeleninu, jednu cibuli a kuřecí stehna vložíme do hrnce se studenou vodou. Přiměřeně osolíme a dáme vařit na mírný oheň. Nevaříme prudkým varem. Když jsou stehna vařená, vyndáme je a obereme.

Na másle usmažíme cibulku do růžova. Přidáme kmín, necháme až praskne, přisypeme papriku a orestujeme. Podlijeme vývarem, který jsme přecedili, a polévku necháme vařit asi 15 minut. Pak přidáme nakrájené maso, případně osolíme a přidáme maggi. Dršťkovou polévku z kuřecího masa zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a již jen necháme provařit. Dochutíme utřeným česnekem a majoránkou.

Dršťkovou polévku z kuřecího masa podáváme s čerstvým pečivem.

Lucie.V1 autor receptu:

Dršťková polévka z kuřecího masa

Počet přidaných receptů: 74

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
4 hlasujících
  • Recept Dršťková polévka z kuřecího masa - Polévku jsme zkusila z kuřecích žaludků.

Kuchařky obsahující recept Dršťková polévka z kuřecího masa

Recept se nachází v 12 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
šušnina
Polévky 80 receptů
Drůbež a králík od tety z Krnova
veraricna
Drůbež a králík od tety z Krnova 3066 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dršťková polévka z kuřecího masa

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Dršťková polévka z kuřecího masa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept