Kotrč má příjemnou moučnou, téměř oříškovou chuť. Plně nahradí pravé dršťky.
4 stroužky | česnek |
sůl | |
2 lžíce | majoránka |
1 ks | cibule |
2 lžíce | sádlo |
1-1 l | vývar z masoxu |
1 lžička | sekaná petržel |
0.5 lžičky | mletý pepř |
3 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | paprika mletá |
500-600 g | kotrč |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena