Drožďová pomazánka

20 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 154425x
Kvasnicová pomazánka je nafukovací záležitost, ale kdo by odolal vůni kvasnic a čerstého chleba?
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
Na mírném ohni rozpustíme máslo a cibuli na něm zesklovatíme. Do másla vložíme trojuhelníčky taveného sýra a za stálého míchání je necháme rozpustit.

Pak přidáme kousky droždí a mícháme do rozpuštění. Nakonec do pomazánky rozklepneme vejce a vše vymícháme do pomazánkové konzistence.

Podáváme s čerstvým chlebem.

autor receptu:

Drožďová pomazánka

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,1
dobrý recept
206 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Drožďová pomazánka

Recept se nachází v 93 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
zdegross
pomazánky 189 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drožďová pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Drožďová pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept