Drobenkový koláč s ovocem

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 95430x
Recept na rychlý koláč s libovolným ovocem.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Všechny ingredience na drobenku zpracujeme v míse. Dvě třetiny drobenky dáme na vymazaný plech a urovnáme.

Připravíme si tvarohovou náplň. Tvaroh rozšleháme s mlékem. Vmícháme vejce, cukr a citronovou kůru. Tvarohovou náplní zalijeme drobenku na plechu. Náplň poklademe ovocem a posypeme zbytkem drobenky.

Drobenkový koláč s ovocem vložíme do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme asi 45 minut.

Upečený drobenkový koláč s ovocem necháme trochu vychladit, nakrájíme na kostky a můžeme podávat.

varenazelva autor receptu:

Drobenkový koláč s ovocem

Počet přidaných receptů: 24

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
44 hlasujících
  • Recept Drobenkový koláč s ovocem - S rebarborou je také báječný...

Kuchařky obsahující recept Drobenkový koláč s ovocem

Recept se nachází v 309 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drobenkový koláč s ovocem

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Drobenkový koláč s ovocem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept