Drobenkový koláč s ovocem

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 89175x
Recept na rychlý koláč s libovolným ovocem.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Všechny ingredience na drobenku zpracujeme v míse. Dvě třetiny drobenky dáme na vymazaný plech a urovnáme.

Připravíme si tvarohovou náplň. Tvaroh rozšleháme s mlékem. Vmícháme vejce, cukr a citronovou kůru. Tvarohovou náplní zalijeme drobenku na plechu. Náplň poklademe ovocem a posypeme zbytkem drobenky.

Drobenkový koláč s ovocem vložíme do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme asi 45 minut.

Upečený drobenkový koláč s ovocem necháme trochu vychladit, nakrájíme na kostky a můžeme podávat.

varenazelva autor receptu:

Drobenkový koláč s ovocem

Počet přidaných receptů: 24

Ingredience

4,5
skvělý recept
40 hlasujících
  • Recept Drobenkový koláč s ovocem - S rebarborou je také báječný...

Kuchařky obsahující recept Drobenkový koláč s ovocem

Recept se nachází v 297 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 3803 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Drobenkový koláč s ovocem

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Drobenkový koláč s ovocem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept