Domácí tatarka

10 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 45192x
Recept na domácí tatarku.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Použijeme modrou majonézu ve vaničce. Menší okurku nastrouháme, oloupanou cibuli najemno nakrájíme.

Přidáme do majonézy tolik množství zeleniny, abychom toho neměli více než majonézy ve vaničce. Vše důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem a dáme vychladit.

Je to vynikající domácí tatarka, kterou užijeme běžně, jak jsme zvyklí.

autor receptu:

Domácí tatarka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Domácí tatarka

Recept se nachází v 87 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí tatarka

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Domácí tatarka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept