Domácí tatarka

10 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 43514x
Recept na domácí tatarku.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Použijeme modrou majonézu ve vaničce. Menší okurku nastrouháme, oloupanou cibuli najemno nakrájíme.

Přidáme do majonézy tolik množství zeleniny, abychom toho neměli více než majonézy ve vaničce. Vše důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem a dáme vychladit.

Je to vynikající domácí tatarka, kterou užijeme běžně, jak jsme zvyklí.

autor receptu:

Domácí tatarka

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

Vaše cena 1990 běžně 24000 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Domácí tatarka

Recept se nachází v 86 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
KDI
STUDENÁ KUCHYŇA 1678 receptů
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1391 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí tatarka

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Domácí tatarka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept