Domácí sušenky

35 min | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 33116x
Nedají mnoho práce a když se nesní, zůstanou dlouho měkké.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Do mísy dáme všechny sypké suroviny a zamícháme. Přidáme vejce a rozpuštěné máslo a důkladně promícháme.

Na pečící papír děláme lžičkou malé kopečky. Do kopečků uděláme důlek, nejlépe mastnou lžičkou, a do něj vložíme kousek marmelády. Domácí sušenky pečeme při 180 °C zhruba 10 - 15 minut.

Upečené sušenky necháme vychladnout a můžeme podávat.

autor receptu:

Domácí sušenky

Počet přidaných receptů: 64

Ingredience

4,5
skvělý recept
21 hlasujících
  • Recept Domácí sušenky - Domácí sušenky před pečením.
  • Recept Domácí sušenky - Hotové domácí sušenky.
  • Recept Domácí sušenky - Hotové domácí sušenky.

Kuchařky obsahující recept Domácí sušenky

Recept se nachází v 132 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí sušenky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Sušenky jsou moc dobré, omylem jsem koupila ovesné vločky s vlákninou (Emco), ale sušenky jsou i v této variantě skvělé.. Chutnají i tříleté dcerce..Mňam

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Domácí sušenky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept