Domácí pomerančový džus

1 hod | nápoj | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 63629x
Recept na pomerančový džus připravený podomácku.
Komentáře receptu 26
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

4 pomeranče oloupeme a jeden důkladně omyjeme.

Pomeranče rozkrojíme na 4 díly, dáme je do papiňáku a přilijeme 0,5l vody, vaříme asi 30 minut.

Poté pomeranče důkladně rozmixujeme, přidáme cukr, lžíci kyseliny citronové a 1l vody, vše společně povaříme. Nakonec zředíme 10l vody a plníme do lahví.

Domácí pomerančový džus podáváme vychlazený.

autor receptu:

Domácí pomerančový džus

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

4,3
skvělý recept
83 hlasujících
  • Recept Domácí pomerančový džus - Domácí džus.

Kuchařky obsahující recept Domácí pomerančový džus

Recept se nachází v 133 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Domácí pomerančový džus

Celkový počet komentářů u receptu: 26
Celkový počet komentářů: 26
Nalezeno receptů: 26
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Domácí pomerančový džus
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept