Recept na jemnou kořeněnou paštiku z kuřecích jater. Výhoda domácí paštiky spočívá hlavně v tom, že přesně víme, co obsahuje. A nesporným kladem je i to, že si ji můžeme připravit podle své chuti.
2 stroužky | česnek |
230 g | máslo |
80 ml | smetana |
2 ks | šalotka |
500 g | kuřecí játra |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
šalvěj | |
1 snítka | čerstvý tymián |
čerstvě mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
nakládaný zelený pepř |
autor Michala
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena